2022 m. kovo 14-20 d. astrologinės tendencijos likus savaitei iki Naujųjų astrologinių metų

Saulė Žuvyse nuo vasario 18 d. iki kovo 20 d. Saulės buvimas konkrečiame ženkle visada veikia kaip atitinkamo laikotarpio fonas. Kuomet Saulė yra Žuvyse ir apskritai, kai šis ženklas yra išreikštas, t. y. kai jame yra daugiau planetų, visada erdvėje tvyro kažkas jausmingo ir emocionalaus, prieštaringo, neaiškaus ir paslaptingo. Retas dalykas, bet šiais metais šiame ženkle, be Saulės, yra abu du Žuvų valdovai – Jupiteris ir Neptūnas. Taigi, tai yra visas cunamis jausmų, emocijų, daugybės užslėptų dalykų, kuriuos Saulė išjudina (beje, ir Uranas su Plutonu, veikiant per aspektus iš abejų pusių, nurodant į procesų mastą). Tai ir tikėjimo, Dievo paieškų bei gailestingumo pliūpsnis.
Žuvų laikotarpiu išryškėjusios situacijos ne taip paprastai išsprendžiamos ir suprantamos, kaip pradžioje gali atrodyti, jos visos turi daugybę sluoksnių. Raktai nuo jų yra už proto ribų, jie yra paslėpti. Tokios yra Žuvų energijos. Prie tiesos galima prisiliesti sugebėjus nuraminti savo protą, emocines audras.
Nepamirškime, kad Žuvys – paskutinis, dvyliktasis Zodiako ženklas, kurio esmė yra atsitraukimas ir intensyvus vidinis darbas, siekiant harmonizavimo ir aiškumo. Taigi, kas bevyktų materialioje plotmėje – matomoje realybėje, atėjo laikas pažvelgti į save iš šalies, susimąstyti apie gyvenimą ir apie mirtį, apie akimirkos trapumą ir save joje. Taip pat susimąstyti apie savo tikruosius motyvus, skatinančius daryti vienus ar kitus dalykus, t. y. pamėginti įsiklausyti į tai, kas yra paslėpta net nuo paties savęs. Tuomet nutarti, kas viduje negerai ir palikti tai praeityje. Taip pat nuspręsti, ką pasiimti su savimi į naują ciklą, nes kovo 20 d. stos Pavasario lygiadienis ir Saulė įeis į Aviną – švęsime Naujuosius astrologinius metus. Prasidės naujas dvylikos mėnesių ciklas – nauja gyvenimo apvija. Išties, tai vienas pagrindinių kovo astrologinių įvykių.
𝐓𝐢𝐤𝐬𝐥𝐮̄𝐬 𝐬𝐚𝐯𝐚𝐢𝐭𝐞̇𝐬 𝐚𝐬𝐩𝐞𝐤𝐭𝐚𝐢 𝐬𝐚𝐯𝐢𝐬𝐭𝐚𝐛𝐚𝐢:
𝐊𝐨𝐯𝐨 𝟏𝟑 𝐝. 𝐒𝐚𝐮𝐥𝐞̇𝐬 𝐢𝐫 𝐍𝐞𝐩𝐭𝐮̄𝐧𝐨 𝐣𝐮𝐧𝐠𝐭𝐢𝐬, 𝐩𝐢𝐤𝐚𝐬 𝟏𝟑:𝟒𝟑, 𝐯𝐞𝐢𝐤𝐢𝐦𝐚𝐬 𝐤𝐨𝐯𝐨 𝟕-𝟏𝟖 𝐝.
Neptūno poveikio bendra tendencija – jis stipriai iškreipia tikrovę, nardina mus į iliuziją, mes žvelgiame į pasaulį tarsi per rožinius ar juodus akinius. Tokiais laikotarpiais žmogus nėra objektyvus. Realybės ribos išnyksta, kažkuriai būsenai atrodo nėra pabaigos. Žmogus gali pradėti jausti visaleistinumą. Lengva įsitraukti į įvairias priklausomybes, pasiduoti poveikiui. Neptūnas veikia minkštai ir nepastebimai, kol vieną dieną žmogus supranta, kad buvo apimtas gilios iliuzijos ar pan., tai yra pamato tiesą, jeigu pasiseks, beje – ir jeigu to nori. Kai veikia šis aspektas, galima pamatyti, kad kiti vaikšto tarsi nesavi, apimti savo realybės matymo. Žmogus gali daryti ir sakyti labai keistus dalykus, kurie tuo momentu jam atrodo normalūs. Aspektas pasibaigs, o dėl to, kas buvo, liks keistas jausmas.
𝐊𝐨𝐯𝐨 𝟏𝟕 𝐝. 𝐒𝐚𝐮𝐥𝐞̇ 𝐤𝐯𝐚𝐝𝐫𝐚𝐭𝐮̄𝐫𝐨𝐣𝐞 𝐬𝐮 𝐋𝐢𝐥𝐢𝐭, 𝐩𝐢𝐤𝐚𝐬 𝟏𝟑:𝟏𝟏, 𝐯𝐞𝐢𝐤𝐢𝐦𝐚𝐬 𝐤𝐨𝐯𝐨 𝟏𝟒-𝟐𝟎 𝐝.
Dažnai tai manipuliacijos rodiklis, įkyrus ir gudrus kažko primetimas žmogui, siekiant savo tikslo. Taigi, reikalingas budrumas, kad nedarytum šitaip pats ir kad neįsiveltum į kažkieno pinkles.
𝐊𝐨𝐯𝐨 𝟏𝟕 𝐝. 𝐌𝐞𝐫𝐤𝐮𝐫𝐢𝐣𝐚𝐮𝐬 𝐢𝐫 𝐔𝐫𝐚𝐧𝐨 𝐬𝐞𝐤𝐬𝐭𝐢𝐥𝐢𝐬, 𝐩𝐢𝐤𝐚𝐬 𝟏𝟒:𝟏𝟑, 𝐯𝐞𝐢𝐤𝐢𝐦𝐚𝐬 𝐤𝐨𝐯𝐨 𝟏𝟒-𝟏𝟗 𝐝.
Netikėtos galimybės rasti tiesą, rasti išeitį, susitarti, kažką aiškiai suprasti, gauti informaciją intuityviuoju būdu. Netikėtas pokalbis ar susitikimas. Mes mąstome ir suprantame greičiau. Galimas gavimas naujienų, kurios pakeis aplinkybes. Geras laikas mokytis ir kažką išmokti, kažką išdiskutuoti. Originalumas raiškoje, laisvesnė kalba bei elgesys, išradingumas.
𝐊𝐨𝐯𝐨 𝟏𝟖 𝐝. 𝐏𝐈𝐋𝐍𝐀𝐓𝐈𝐒 𝐙̌𝐔𝐕𝐘𝐒-𝐌𝐄𝐑𝐆𝐄𝐋𝐄̇ 𝟐𝟖 𝐋𝐚𝐢𝐩𝐬𝐧𝐢𝐬, 𝐦𝐚𝐤𝐬𝐢𝐦𝐮𝐦𝐚𝐬 𝟎𝟗:𝟏𝟖
Einant į pilnatį, auga matomų detalių (Mergelė) ir bendro supratimo (Žuvys) priešprieša. Ši ašis – tai, ką matome (Mergelė) ir kas paslėpta (Žuvys). Tai buvimas čia (Mergelė) ir aukštose materijose (Žuvys) vienu metu.
Tikslas yra adaptuotis, rasti pusiausvyrą tokiose sąlygose, kokios yra, rasti Dievo apraiškas tose sąlygose, kokios yra.
𝐊𝐨𝐯𝐨 𝟏𝟖 𝐝. 𝐒𝐚𝐮𝐥𝐞̇𝐬 𝐢𝐫 𝐏𝐥𝐮𝐭𝐨𝐧𝐨 𝐬𝐞𝐤𝐬𝐭𝐢𝐥𝐢𝐬, 𝐩𝐢𝐤𝐚𝐬 𝟐𝟏:𝟑𝟕, 𝐯𝐞𝐢𝐤𝐢𝐦𝐚𝐬 𝟏𝟒-𝟐𝟐 𝐝.
Galima orientuotis į kryptingus pasiekimus. Tai situacijų sureguliavimo, savęs įvaldymo aspektas. Koks bebūtų palankus Plutono aspektas, tai visada kažkokie kraštutinumai, kurie keičia žmogų ar situaciją iš esmės. Jeigu situacija priklauso nuo žmogaus – tai konstruktyvus veiksmas. Jeigu nepriklauso – nauji gyvenimo vingiai, kuomet supranti, kad nuo tavęs iš esmės niekas nepriklauso.
𝐊𝐨𝐯𝐨 𝟏𝟗 𝐝. 𝐕𝐞𝐧𝐞𝐫𝐨𝐬 𝐢𝐫 𝐔𝐫𝐚𝐧𝐨 𝐤𝐯𝐚𝐝𝐫𝐚𝐭𝐮̄𝐫𝐚, 𝐩𝐢𝐤𝐚𝐬 𝟏𝟑:𝟏𝟔, 𝐯𝐞𝐢𝐤𝐢𝐦𝐚𝐬 𝐤𝐨𝐯𝐨 𝟏𝟒-𝟐𝟑 𝐝.
Venerai atsidūrus kvadratūroje su Uranu, išryškėja 2021/2022 metų konfliktų problematika, nes ji kartu su šalia esančiu Marsu suaktyvina Saturno ir Urano konfliktinį ryšį. Stebėsime praeities įvykių naujas aplinkybes. Aspektas duoda didelį laisvės poreikį, maištą. Palankus metas reprezentuoti save. Tendencija veikti neapgalvotai. Rekomenduojamas atsargumas finansinėse operacijose, santykiuose.
𝐊𝐨𝐯𝐨 𝟐𝟎 𝐝. 𝟏𝟕:𝟑𝟑 𝐒𝐚𝐮𝐥𝐞̇ 𝐩𝐞𝐫𝐞𝐢𝐧𝐚 𝐢̨ 𝐀𝐯𝐢𝐧𝐚̨. 𝐀𝐒𝐓𝐑𝐎𝐋𝐎𝐆𝐈𝐍𝐈𝐀𝐈 𝐍𝐀𝐔𝐉𝐈𝐄𝐉𝐈 𝐌𝐄𝐓𝐀𝐈
Tai tikrai svarbus astrologinis įvykis: Saulė pereina į Avino ženklą, o tai savo ruožtu reiškia, kad prasideda astrologinis pavasaris. Po pavasario lygiadienio šiaurės pusrutulis pradės šilti, diena ilgės, o naktis nenumaldomai trumpės. Kitaip tariant, šis astrologinis reiškinys žymės judėjimą vasaros link.
Kaip yra žinoma, Avinas yra atsakingas už lyderio savybes, ryžtą, kryptingumą, žvalumą. O pavasario lygiadienio akimirką šis ženklas paveiks ne tik žmones, bet ir gamtos jėgas, kurios pradės busti iš žiemos miego. Astrologai mano, kad šis energetiškai stiprus laikas yra tinkamiausias keisti gyvenimą. Taigi, pravartu užsiimti saviugda, pradėti ką nors naujo. Taip pat į naujuosius metus būtina žengti be negatyvo, atleisti senas nuoskaudas ir nusiteikti teigiamai bangai, kad Visata išgirstų svajas ir padėtų joms išsipildyti.
Žmonės, kurių profesinė veikla susijusi su kūryba, šią dieną gali pajusti retą įkvėpimo antplūdį.
Jei pavyks išmintingai panaudoti šią energiją, sėkmės netruks.
Nerekomenduojama ginčytis ir aiškintis reikalus su kitais – visos neigiamos emocijos, kurias galite patirti šią dieną, artimiausiomis savaitėmis ar net mėnesiais pritrauks negatyvą.
Apskritai, pavasario lygiadienio dieną nepatariama būti pasyviais, prasminga skirti laiko smulkiems geriems darbams. Ši gerumo energija tikrai sugrįš pas jus ateityje ir atneš sėkmės darbuose. Viskas priklauso nuo nuoširdumo ir ketinimo intencijos.
* nuotraukoje Uroboras (sen. Gr. ouroboros  „ryjantis savo uodegą“) – mitinė gyvatė, nasrais įsikibusi į savo uodegą.
Alchemijos simbolis – amžino atsinaujinimo ir atgimimo simbolis, taip pat cikliškumo simbolis. Vienas iš pirmųjų begalybės atvaizdų žmonijos istorijoje.
Atvaizduoja perėjimo misteriją iš Žuvų į Aviną.
Nina Kolesnikovienė, 2022
dangausmisterijos.lt